Nieuws

Oeno-gastronomische avond – 12 juli 2016

Chef Michael Van Opstal van Bistrot Achilles, Niccolò Finizzola van Biserno en Bart Rogiers van Châteaux Vini heten u van harte welkom op deze oeno-gastronomische avond. Ze bieden u een aantal uitgelezen gerechten aan in combinatie met topwijnen van Tenuta di Biserno. Menu, wijn, water en koffie incl. : €90 Menu BOB (idem met mini-porties wijn): €75 (max 1 BOB per koppel)

Michaël is beste Juniorkok van België

Michaël Van Opstal mag zich een jaar lang de beste Juniorkok van het land noemen. Hij haalde het in de finale van vijf andere kandidaten. De koks moesten verschillende proeven uitvoeren in de Oostendse hotelschool. Michaël is zelf oud-leerling van de hotelschool van Koksijde en werkt inmiddels als chefkok in een restaurant. De vijf andere finalisten komen uit verschillende hotelscholen in België: L'Ecole D'Hostellerie de ville de Liège, Spermalie Brugge, Ter Groene Poorte Brugge en Piva Antwerpen....
Loading